Zonwering Krimpen aan den Ijssel bij Paul & Paul

Specialist in binnen- en buitenzonwering

Home ›› Zonwering Krimpen Aan Den Ijssel Voor De Zomer

Op zoek naar zonwering Krimpen aan den Ijssel? Paul & Paul is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering. Wij monteren, onderhouden en repareren zonwering Krimpen aan den Ijssel op een bekwame manier. Er zijn veel verschillende vormen van zonwering. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken Krimpen aan den Ijssel of een zonnescherm Krimpen aan den Ijssel. Wij vertellen er meer over!

Maak een afspraak

zonwering krimpen aan den ijssel

Zonwering Krimpen aan den Ijssel is dé uitkomst

Op zoek naar zonwering Krimpen aan den Ijssel? Paul & Paul is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering. Wij monteren, onderhouden en repareren zonwering Krimpen aan den Ijssel op een bekwame manier. Er zijn veel verschillende vormen van zonwering. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken Krimpen aan den Ijssel of een zonnescherm Krimpen aan den Ijssel. Wij vertellen er meer over!

Zonwering Krimpen aan den Ijssel voor al uw ramen

Paul & Paul verkoopt zonwering Krimpen aan den Ijssel voor allerlei soorten ramen. Al onze zonwering is op maat gemaakt. Dit betekent dat we ook oplossingen kunnen bieden voor schuine ramen. En niet alle ramen zijn vierkant, want sommige hebben bijvoorbeeld een punt. Ook daar maken wij passende en goed functionerende zonwering voor.

Rolluiken

Rolluiken Krimpen aan den Ijssel zijn ideaal om de zon buiten de deur te houden. Maar het komt met nog meer voordelen. Ze zorgen bijvoorbeeld voor extra inbraakveiligheid, werken verduisterd én isoleren, zodat ze u zowel tijdens de hete zomers als de barre winters beschermen tegen de warmte of de kou. U kunt de rolluiken gemakkelijk via uw smartphone, computer of tablet besturen doordat ze voorzien zijn van een muisstille Somfy motor.

Soorten rolluiken

Onze rolluiken Krimpen aan den Ijssel zijn in 209 RAL kleuren in zowel mat als structuurlak verkrijgbaar. De lak is een hoogwaardige poedercoating. Zo blijven onze rolluiken Krimpen aan den Ijssel langer mooi dan met natlak. U kunt kiezen uit 4 aluminium lameltypen en 23 kleuren. Deze lamellen zijn met een hoogwaardig isolatieschuim van polyurethaan gevuld en zijn erg stabiel. Daarnaast zorgen ze voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

Zonnescherm

Naast rolluiken is ook een zonnescherm Krimpen aan den Ijssel een uitstekende vorm van zonwering. Paul & Paul verkoopt verschillende modellen knikarmschermen van allerlei merken. Deze horizontaal uitrolbare zonnescherm Krimpen aan den Ijssel zorgt ervoor dat u in de zomer lekker op uw terras kunt zitten. Het geeft veel schaduw, zodat u niet steeds ergens anders hoeft te gaan zitten wanneer de zon gaat draaien.

Knikarmschermen, markiezen en screens

Knikarmschermen zijn goed bestand tegen de wind, maar uitvalschermen kunnen hier nog beter tegen. U kunt het voor uw raam schuin naar beneden rollen. Bij dakramen of als uw raam schuin is, kunt u ook kiezen voor serrezonwering. Om uw huis een klassieke uitstraling te geven, kiest u het beste voor markiezen. Ook voor de horeca hebben wij speciale zonwering. Wij verkopen namelijk zonneschermen waar u uw eigen logo op kunt zetten!

Paul & Paul verkoopt zipscreens en sunscreens. Deze handige zonwering Krimpen aan den Ijssel filtert 98% van de UV-straling, ongeacht de zonsstand. De zipscreen is bestand tegen harde wind door het ristsysteem en voldoet daarmee aan de hoogste windclassificatie als het gaat om verticale zonwering. Alle screens zijn heel gemakkelijk te bedienen. Dit doet u via een afstandsbediening, een schakelaar of heel eenvoudig via uw smartphone.

zonwering krimpen aan den ijssel huis

Interesse in zonwering Krimpen aan den Ijssel?

Heeft u interesse in een of meerdere van onze vormen van zonwering Krimpen aan den Ijssel? Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen of kom eens langs in één van onze showrooms. Wij zien en helpen u graag!

Maak een afspraak

  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service
knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

buiten jaloezieen assortiment binnen en buitenzonwering

Buitenjaloezieën

Paul & Paul is ruim 20 jaar specialist in binnen- en buitenzonwering maar ook terrasoverkappingen, horren & kozijnen. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Kom gerust langs in één van onze showrooms of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven