Zonwering Rotterdam

Specialist in binnen- en buitenzonwering

Home ›› Zonwering Rotterdam
  • Breed assortimentMaatwerk oplossing voor elke situatie
  • Grote showroomsOntvang advies en bekijk de producten
  • Uitgebreide GarantieMinimaal 5 jaar fabrieksgarantie
  • Professionele montageOok achteraf onderhoud & reparatie service

Zonwering Rotterdam

Met de ideale zonwering Rotterdam geniet u onbezorgd van de zomer. Bescherming tegen hitte en zonnestralen is belangrijk voor uw gezondheid. Kies uit bijvoorbeeld knikarmschermen en screens. Bekijk alle zonwering mogelijkheden in de showrooms of op de site van Paul & Paul Kozijnen – Zonwering.

De zomers in Nederland worden warmer en warmer; een hittegolf is geen uitzondering meer. Bescherm u tegen de zon met zonwering RotterdamCreëer met een zonnescherm een schaduwrijk plekje op uw terras of beperk binnen de inval van zonlicht met screens. Met vestigingen in Bergschenhoek en Krimpen aan den IJssel is het voor Paul & Paul geen probleem om zonwering in Rotterdam te leveren en te monteren.

Maak een afspraak

zonwering rotterdam

Zonwering Rotterdam

Welke zonwering Rotterdam en omgeving is populair en welk type zonwering geeft binnen en buiten het door u gewenste effect? Zonneschermen en screens zijn altijd in trek. Welk type zonwering voor u het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van uw locatie, pand en wensen. Zonwering kan ook bijdragen aan de uitstraling van een woning of zaak. Markiezen geven een ouder pand een extra nostalgisch gevoel, terwijl screens beter aansluiten bij moderne en strakke architectuur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor zonwering op maat.

Buitenzonwering in vele soorten en maten

Van knikarmschermen tot rolluiken en van markiezen tot screens; er zijn talloze mogelijkheden voor buitenzonwering. Het knikarmscherm wordt veel verkocht als zonwering Rotterdam, omdat het multifunctioneel is. Een knikarmscherm biedt buiten schaduw en bescherming tegen regen, terwijl het scherm de lichtinval binnen beperkt.

Screens dekken in tegenstelling tot knikarmschermen het hele raam af. Hierdoor wordt al het zonlicht gefilterd. De screen doeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Welke kleur u ook kiest, het is altijd mogelijk om van binnen naar buiten te kijken.

Paul & Paul heeft ook horeca zonwering in het assortiment. Bij ons vindt u de ideale overkappingen en parasols voor uw terras. Biedt uw gasten een aangename en sfeervolle plaats in de buitenlucht, zonder ongewenste weersinvloeden. Onze vakmensen monteren en onderhouden al uw horeca zonwering Rotterdam. Zij kunnen uw overkapping of zonwering desgewenst van sfeervolle verlichting en heaters voorzien. Zo maakt u heel het jaar gebruik van uw terras.

zonwering rotterdam zonnescherm

Zonwering Rotterdam en omgeving

Weet u nog niet precies wat voor type zonwering u wilt of wat het beste past bij uw woning of zaak? Als u in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam woont, kunt u een afspraak maken dat onze adviseur bij u langs komt. Samen met u bekijken wij op locatie de beste zonwerende mogelijkheden. Wij monteren de zonwering op maat op afspraak bij uw thuis of op de zaak. Als wij klaar zijn laten wij uw terras netjes achter.

Wilt u meer informatie over zonwering Rotterdam? Kom langs in één van de showrooms van Paul & Paul of neem vrijblijvend contact op. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer kozijnen, zonwering, overkappingen en raamdecoratie. Samen met leveranciers willen wij comfortabele en hoogwaardige zonwering creëren. In 20 jaar tijd is Paul & Paul uitgegroeid tot een grote aanbieder van zonweringsproducten in de provincie Zuid-Holland. U vindt onze vestigingen in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerbrug aan den Rijn.

Maak een afspraak

knikarmscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Knikarmschermen

rolluiken-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Rolluiken

uitvalscherm-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Uitvalschermen

serrezonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Serrezonwering

markiezen-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Markiezen

screens-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Screens

horeca-zonwering-assortiment-binnen-en-buitenzonwering-paul-en-paul.jpg

Horeca zonwering

buiten jaloezieen assortiment binnen en buitenzonwering

Buitenjaloezieën

Paul & Paul is ruim 20 jaar specialist in binnen- en buitenzonwering maar ook terrasoverkappingen, horren & kozijnen. Wij monteren en verzorgen onderhoud en reparaties op vakkundige wijze. Kom gerust langs in één van onze showrooms of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven