Deuren Rotterdam koopt u bij Paul & Paul

Uw vakman voor kunststof en aluminium voordeuren

Home ›› Deuren Rotterdam

Paul & Paul verkoopt verschillende soorten deuren Rotterdam. Denk hierbij aan binnendeuren Rotterdam en voordeuren Rotterdam, die zijn gemaakt van aluminium of kunststof. Onze deuren Rotterdam zijn altijd kwaliteitsproducten, die u voor een mooie prijs aan kunt schaffen. Wij monteren ze vakkundig en controleren gelijk of uw woning voldoet aan de eisen als het gaat om sociale veiligheid en inbraakpreventie en daarmee in aanmerking komt voor het Politiekkeurmerk Veilig Wonen.

Waarom deuren van Paul & Paul

  • Creëer zelf uw unieke voordeur
  • Uitgebreide keuze in materialen; kunststof of aluminium
  • Vakkundige montage en service na montage
  • Standaard certificering politie keurmerk veilig wonen
  • 10 jaar garantie op product en montage

Maak een afspraak

deuren rotterdam voordeur

Deuren Rotterdam in verschillende kleuren

De deuren Rotterdam van Paul & Paul kunt u helemaal naar eigen wens creëren. Wij maken uw voordeuren Rotterdam of binnendeuren Rotterdam volledig op maat, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. U kunt bijvoorbeeld facetten toevoegen, een groef toepassen of kiezen voor een getrapt reliëf. Ook qua kleur is er veel mogelijk. Ons aanbod is zeer ruim, zodat u altijd iets vindt dat perfect bij uw woning past. Het is zelfs mogelijk om de buitenzijde van uw deur een andere kleur te geven dan de binnenzijde.

Deuren Rotterdam van allerlei materialen

Geef uw voordeuren Rotterdam of binnendeuren Rotterdam een landelijke look, ga voor het moderne aluminium of kies voor het voordelige kunststof. U kunt er ook voor kiezen om uw deur van kunststof te laten maken, terwijl het toch de uitstraling heeft alsof het van hout of aluminium is gemaakt. Zo geniet u wel van de voordelige prijzen, maar ziet uw woning er net zo modern of landelijk uit als de stijlvolle aluminium deuren.

Deuren Rotterdam van aluminium

De duurzaamste optie is aluminium. Door de lak gaat een aluminium deur namelijk lang mee. De prijs ligt wel hoger dan dat van kunststof, maar op de lange termijn haalt u er wel meer uit. Verder is aluminium bestand tegen temperatuurwisselingen. Dit betekent dat uw deuren niet zullen uitzetten of inkrimpen bij hoge of lage temperaturen. Ten slotte is aluminium zeer brandveilig. Een prima optie dus!

Deuren Rotterdam met glas

De kozijnen van onze deuren Rotterdam zijn standaard van KOMO-gecertificeerd glas voorzien en hebben twee of drie glaslagen met Argongas in de spouw. U kunt ook kiezen voor glas in lood, figuurglas of een voordeur zonder glas. Bovendien is het ook mogelijk om op de voordeur een deurgrill toe te passen. Om een beter beeld van de opties te krijgen, bent u altijd welkom om de verschillende modellen in onze showroom te komen bekijken.

deuren rotterdam

Deuren Rotterdam zijn persoonlijk en veilig

Er zijn nog meer mogelijkheden om uw deur te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boven- of zijlicht. Dit zorgt ervoor dat er meer licht in uw huis of hal valt. Verder zijn al onze deuren Rotterdam voorzien van het Politie keurmerk Veilig Wonen. Ze beschikken over 5 sluitpunten, onderverdeeld in 2 haken en 3 pennen, wat zorgt voor een hoge inbraakveiligheid.

Deuren Rotterdam advies

Voor deuren Rotterdam moet u bij Paul & Paul zijn. Creëer uw eigen, unieke deur van aluminium of kunststof en geniet van 10 jaar garantie op zowel montage als onze producten. Onze vakkundige service bestaat uit het inmeten, monteren en leveren van binnendeuren Rotterdam en voordeuren Rotterdam. Verder geven wij ook advies. Wij helpen u graag om een deur samen te stellen die volledig past bij u en uw woning!

Maak een afspraak

Bent u opzoek naar deuren in Rotterdam?

Paul & Paul levert deuren in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms. Wij bieden u een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en leveren goede service omtrent advies op maat en het inmeten, leveren en monteren. Onze deuren worden vakkundig gemonteerd en is standaard politiekeurmerk veilig wonen uitgevoerd.

kunststof-deuren-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Deuren

kunststof-deuren-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Kunststof deuren

aluminium-deuren-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Aluminium deuren

aluminium-schuifpui-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Schuifpuien

kunststof-schuifpui-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Kunststof schuifpui

aluminium-schuifpui-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Aluminium schuifpui

thumbnail-kozijnen.jpg

Kozijnen

kunststof-kozijnen-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Kunststof Kozijnen

aluminium-kozijnen-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Aluminium Kozijnen

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven