PROFEL KOZIJNEN OP MAAT

Uw Profel Kozijnen specialist in kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Home ›› Profel Kozijnen

Kozijnen zijn er in vele soorten en maten. Wilt u kozijnen op maat, kies dan voor Profel kozijnen. Van dit merk heeft Paul & Paul Kozijnen-Zonwering BV kunststof, aluminium en houten kozijnen in het assortiment. Wij helpen u van advies tot en met montage, maar staan uiteraard ook voor u klaar als er onverhoopt een probleem is.

De kozijnen van Paul & Paul zijn afkomstig van kozijnenfabrikant Profel. Wij mogen onszelf een erkende Profel Expert noemen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de geleverde producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Profel kozijnen van kunststof, aluminium en hout zijn op maat leverbaar. Op deze manier zijn er altijd kozijnen in uw stijl en voor uw budget.

Maak een afspraak

Profel-2-kozijnen-paul-en-paul

Profel-kozijnen-paul-en-paul

Profel kozijnen

De mogelijkheden voor kozijnen zijn bijna eindeloos. Met de kunststof, houten en aluminium kozijnen van Profel biedt Paul & Paul u een ruim aanbod. De verschillen zitten in isolatie, onderhoud, prijs en veiligheid. Kunststof kozijnen hebben weinig tot geen onderhoud nodig en zijn zeer budgetvriendelijk.

Wilt u onbeperkte keuze in stijl en kleur? Kies dan voor aluminium Profel kozijnen. Deze bieden verder de beste veiligheid. Houten kozijnen zitten in de hogere prijsklasse, bieden uitstekende isolatie en hebben een klassieke uitstraling. Hout heeft onderhoud nodig.

Maak een afspraak

Profel kozijnen op maat

Voor kozijnen op maat maakt het niet uit van welk materiaal u Profel kozijnen wilt. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze tussen de verschillende materialen en stijlen van Profel. Wij kijken wat het beste past bij uw wensen en u ontvangt advies op maat, passend bij uw budget. Voor bijvoorbeeld geluidsisolatie is de glaskeuze belangrijker dan het materiaal van de kozijnen. Het prijsverschil tussen de verschillende soorten glas kan van invloed zijn op uw budget en mogelijkheden voor het materiaal van de kozijnen.

Elk materiaal van de Profel kozijnen heeft zijn voordelen. Met kunststof is elke stijl na te bootsen, waaronder een aluminium- en houtlook. Het voordeel van kunststof kozijnen met houtlook zijn de onderhoudsarme eigenschappen van kunststof ten opzichte van hout. Voor grote raampartijen adviseren wij aluminium kozijnen. Die hebben een optimale isolatiewaarde en zijn in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand beschikbaar. De houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik van duurzaam hardhout. Bij houten kozijnen zijn alle vormen mogelijk en daarom uiterst geschikt voor ronde en gebogen kozijnen.

Brustor zonwering

Ook na het selecteren van uw kozijnen, mag u kwaliteit en service van Paul & Paul verwachten. Wij werken met gerenommeerde leveranciers, zoals Brustor Zonwering en Profel kozijnen, die producten van een hoge kwaliteit leveren. Zij verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar. Zo kunt u optimaal genieten van kwalitatieve producten. Als erkend Profel expert voldoen de door ons geleverde kozijnen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Die kwaliteit ziet u terug in onze montage & service.

Wilt u meer informatie over Profel kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact op met Paul & Paul Kozijnen-Zonwering BV. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en overkappingen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bieden veel comfort en hebben een lange levensduur. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers als Profel en Brustor. Paul & Paul is in 2002 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de grote spelers op het vlak van zonwering en kozijnen in Zuid-Holland. In 2018 openden we onze derde vestiging. Paul & Paul heet showrooms in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerbrug aan den Rijn.

Als Profel select dealer leveren wij Profel kozijnen tegen de scherpste prijs met snelle levertijden.

thumbnail-kozijnen.jpg

Kozijnen

kunststof-kozijnen-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Kunststof Kozijnen

aluminium-kozijnen-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Aluminium Kozijnen

aluminium-schuifpui-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Schuifpuien

kunststof-schuifpui-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Kunststof schuifpui

aluminium-schuifpui-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Aluminium schuifpui

kunststof-deuren-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Deuren

kunststof-deuren-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Kunststof deuren

aluminium-deuren-assortiment-kozijnen-deuren-schuifpuien-paul-en-paul.jpg

Aluminium deuren

Zoek een showroom bij u in de buurt!

Bekijk alle locaties
Scroll naar boven