Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Kozijnen  Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Aluminium is een licht materiaal en daarom uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen. Het is robuust, duurzaam, ongevoelig voor weersinvloeden en gemakkelijk te onderhouden. Paul & Paul levert, monteert en verzorgt onderhoud aan aluminium kozijnen van de Belgische fabrikant Profel. 

Aluminium kozijnen op maat

Strak modern of speels klassiek? Met aluminium kunt u alle kanten op, zo heeft u de keuze uit 7 raamtypes en 22 kleuren. Uw kozijnen zijn altijd maatwerk, u creëert met advies van ons een kozijn geheel passend aan uw wensen en woning. Zo kiest u zelf de grepen, type glas, kleuren, structuur, sierlijsten, roosters etc.

Waarom aluminium kozijnen van Paul & Paul?

 • Licht, en robuust geschikt voor grote raampartijen
 • Grote bescherming tegen inbraak
 • Onderhoudsarm, nooit meer verven enkel schoonmaken
 • Duurzaam product ongevoelig voor weersinvloeden
 • Corrosiebestendig door pre-anodisatie behandeling
 • Uitgebreid kleurenpalet en mogelijkheid tot kleurencombinaties
 • Standaard uitgevoerd met 3 kamers en 3 dichtingen
 • Standaard HR++ glas met KOMO-keurmerk voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • Vakkundige montage met stelkozijn
 • 10 jaar garantie op montage en product

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Veiligheid & inbraakpreventie

Alle ramen zijn standaard voorzien van zware en stabiele scharnieren, inbraakwerende metalen sluitstukken, een uithefbeveiliging in het geval van een schuifdeur en een anti-foutbediening op het raambeslag. Hiermee presteren wij boven de landelijke standaard. 

Verder zijn extra inbraak werende pakketten en toebehoren zoals afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten, inbraak werende rolluiken en slimme alarmsystemen, mogelijk. 

Isolerend en weersbestendig

Aluminium kozijnen van Profel zijn standaard uitgevoerd met 3 dichtingen. Dichtingen zijn rubberen afscheidingen in het kozijn. De 3-voudige rondomlopende dichtingen bieden een perfecte bescherming tegen binnendringend vuil en regenwater. 

Het grote voordeel is dat vocht nooit in aanraking komt met uw hang en sluitwerk en zo beschermd is tegen corrosie. Bovendien garandeert de 3-voudige dichting u een uitzonderlijke geluids- en warmte isolatie.

 

Uitgebreide keuze in kleur

De keuze in kleur is zeer uitgebreid zo kunt u kiezen uit 22 unieke Profel kleuren en alle gebruikelijke RAL kleuren in glanzend, matte of ruwe structuur. De zelfgemaakte kleurpoeders voor aluminium kozijnen beschikken over een hoge weerstand zodat de coatings nooit zullen barsten. Wij geven u dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van uw aluminium kozijnen. Het beslag en raamkrukken zijn standaar in dezelfde kleur als uw kozijn uitgevoerd.

Daarnaast is ieder raamtype zonder meerprijs leverbaar in een 2-kleurenuitvoering. Zo kunt u ramen en deuren op uw interieur afstemmen.

Kleuren aluminium kozijnen


Kwaliteitscertificaten & keurmerken

Onze aluminium ramen voldoen aan Europese en Nederlandse kwaliteitscertificaten die u bij ons kunt opvragen. Voorbeelden hiervan zijn de Europese CE normen en de Nederlandse KOMO en PKM veilig wonen.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang- en sluitwerk. Dit garandeert u kozijnen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. 

Wij bieden u een uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Op de hechting van de oppervlaktebehandeling en kleurechtheid van de Profel kleuren krijgt u 10 jaar garantie. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage. 

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijzen aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn over het algemeen duurder dan de prijs van kunststof kozijnen. Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]