Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Schuifpuien  Houten schuifpui

Houten schuifpui

Wilt u een nieuwe schuifpui kopen? Wat dacht u van een houten schuifpui? Hout is al eeuwenlang een populair materiaal dankzij de warme uitstraling en uitstekende isolerende eigenschappen. Met een schuifpui hout creëert u grote raampartijen en haalt u buiten naar binnen. Paul & Paul levert en monteert houten schuifpuien van de Belgische fabrikant Profel.


Houten schuifpui op maat

Uw schuifpui is altijd maatwerk. U heeft de keuze uit een brede waaier aan systemen, afwerkingsmogelijkheden en opties. Met advies van onze ervaren adviseurs stellen wij een schuifpui samen geheel passend aan uw wensen en woning.

 

Waarom een houten schuifpui van Paul & Paul?

 • Uitstekende warmte- en geluidsisolatie
 • Soepele bediening dankzij gelagerde wielen en roestvrij stalen rail
 • Duurzaam, dankzij ecologische drenking op waterbasis en statisch aangebrachte dubbele toplaag
 • Dankzij toplaag behandeling lange tijd onderhoudsvrije bescherming
 • Optimale veiligheid dankzij inbraakwerende sluitnokken en massief stalen meerpuntssluiting
 • Hoogstaande wind- en luchtdichtheid dankzij meervoudige borsteldichting
 • Hoogwaardige FSC gekeurde houtsoorten: Meranti, Afrormosia en Fadura
 • Standaard voorzien van HR++ glas voor optimale warmte- en geluidsisolatie
 • 10 jaar garantie op product en montage

Prijs op aanvraag Vraag een vrijblijvende offerte aan
Stel direct uw vraag

 • Beschrijving
 • Downloads
 • Video
 • Offerte
 • Vraag

Veiligheid & inbraakpreventie

Veiligheid is een belangrijk aspect, daarom volgen wij alle trends met betrekking tot inbraakpreventie. Uw houten schuifpui is standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken en een SKG 3 cilinder met kerntrek beveiliging.

Om het inbrekers nog moeilijker te maken zijn alle schuifpuien voorzien van een meerpunts-haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kozijn. Dankzij deze maatregelen voldoen onze schuifdeuren ruimschoots aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Verder zijn extra inbraakwerende pakketten en toebehoren zoals, alarmcontacten, inbraakwerende rolluiken en slimme alarmsystemen mogelijk.

 

Duurzame houtsoorten

Uw houten schuifpui wordt geleverd in 3 duurzame FSC gekeurde hardhoutsoorten: meranti, afrormosia en fadura. Na een zorgvuldige selectie wordt enkel de beste kwaliteit hout aangekocht. Hierdoor weet u dat u altijd een schuifpui zal kopen van topkwaliteit bij Paul & Paul. Dankzij een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag is uw schuifpui de eerste jaren onderhoudsvrij.

 

Kleur als persoonlijk accent

Uw houten schuifpui is leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend. Ook is het mogelijk om de binnen- en buitenkant van uw schuifpui te voorzien van een andere kleur zodat het aansluit bij uw interieur. 

Profel maakt gebruik van unieke, zelfgemaakte statische lakken die vervaardigd zijn op waterbasis. Zowel de dekkings- als afwerkingslagen zijn volkomen onschadelijk voor het milieu. Een schuifpui van hout is dus een verantwoorde en duurzame keuze.

 

Onderhoudsvriendelijk

De laatste drenkingslaag vormt bovendien een bescherming tegen externe invloeden en indringend vocht. De behandeling in haar geheel biedt het hout voor een lange tijd onderhoudsvrije bescherming en een grote duurzaamheid. Door een minimum aan groeven zijn onze houten puien ook gemakkelijk te onderhouden.

 

Verweringslook

Ramen en deuren in onbehandeld afrormosia kunnen voorzien worden van een transparante beits of verweringslook. Met de verweringslook creëren we een houten kozijn of schuifpui die in tegenstelling tot bij natuurlijke verwering een gelijkmatige zilverachtige look aanneemt.

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden.

Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk van iedere schuifpui van hout. Dit garandeert u houten schuifpuien van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden u dan ook uitgebreide fabrieksgaranties. Zo krijgt u 10 jaar garantie op constructie, water- en winddichtheid en het glas. Op het beslag, hang- en sluitwerk krijgt u 5 jaar garantie. Vanuit Paul & Paul krijgt u 10 jaar garantie op de montage.

Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Prijs houten schuifpui

Wilt u graag een houten schuifpui kopen en een prijsindicatie ontvangen? Voor een prijsindicatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of kom langs in onze showroom.

Wilt u advies aan huis en een exacte prijs? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende meetafspraak op 010-524 90 40.

Bekijk ook deze producten

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid | Sitemap 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]