Kozijnen, Deuren en Schuifpuien  Schuifpuien

Schuifpuien

schuifpuien

Een schuifpui een vormgevingselement en een échte blikvanger in uw huis. Met een schuifpui creëert u nieuwe leefruimtes en integreert u een stuk natuur in uw woonomgeving. Paul & Paul levert en monteert uw schuifpuien van de Belgische fabrikant Profel. En omdat kwaliteit voorop staat zijn onze schuifpuien voorzien van 10 jaar garantie.

 

Houten, Kunststof of Aluminium Schuifpui?

Stuk voor stuk prachtige schuifpuien met ieder haar eigen kenmerken. Een houten schuifpui geeft een warme uitstraling aan uw huis, waar een aluminium schuifpui een moderne en robuuste uitstraling geeft. Van alle varianten treft u voorbeelden aan in onze ruimte showroom waar de koffie voor u klaarstaat en één van onze adviseurs u graag een rondleiding geven.

 

Kleur en structuurfolies

Uw huis is uniek. Daarom is uw schuifdeur er in verschillende kleurnuances. Alle kleur- en houtimitaitefolies worden aangebracht op zowel de binnen- als buitenzijde van het profiel. De structuurfolies zijn Uv-bestendig, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid en hechting van de folies. Dankzij de antistatische eigenschappen werkt de folie vuilafstotend wat resulteert in een minimum aan onderhoud. 

 

Garantie & Service van de Profel Expert

Onze schuifpuien zijn afkomstig van de Belgische fabrikant Profel. Paul & Paul is al meer dan 10 jaar Profel Expert. Als Profel Expert garanderen wij u professionele montage, een goede service en de snelst mogelijke levertijden. Profel fabriceert en assembleert alles in eigen beheer, van glas tot profielen maar ook de grepen en het hang en sluitwerk. Wij bieden u uitgebreide fabrieksgarantie die kan oplopen tot 10 jaar. Naast de uitgebreide garanties hebben wij een servicemonteur voor u klaar staan die eventuele storingen zo snel mogelijk oplost.

 

Offerte of bezoek in de Showroom?

U bent van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons op voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. 

Schuifpuien

Showroom & Hoofdvestiging
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
 

Showroom
Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen aan den IJssel

Paul & Paul © 2015 | Privacybeleid 
    
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]