Home ›› Zonwering Gouda

Zonwering Gouda: de voordelen en mogelijkheden bij Paul & Paul

Uw huis in Gouda of omgeving voorzien van zonwering? Dan zit u goed bij Paul & Paul. Voor zonwering Gouda kunt u bij ons terecht voor rolluiken, screens, knikarmschermen, markiezen en meer.

De zomers in Nederland kunnen warm worden. Denkt u daarom na over zonwering Gouda? Bij Paul & Paul werken we met producten van hoogwaardige kwaliteit en zijn er veel mogelijkheden om zonwering aan te passen naar uw wensen. Wij leveren producten in de omgeving van Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerbrug aan den Rijn. Dus ook in Gouda.

Buiten zonwering Gouda

Paul & Paul heeft de oplossing voor alle zonwering aan de buitenkant van uw huis. Buitenzonwering wordt, vanzelfsprekend, aan de buitenkant van uw huis aangebracht. Dit heeft als voordeel dat het in de zomer extra bijdraagt aan een koele temperatuur in uw huis.

Maak een afspraak

zonwering gouda huis

Zonwering Gouda opties


Er zijn verschillende opties voor zonwering Gouda aan uw huis:

  • Knikarmschermen. Dit zijn horizontaal uitrolbare zonneschermen. Met deze zonwering weert u de zon op warme dagen, maar houdt u een optimale lichtinval en warmte tijdens de koudere maanden.
  • Rolluiken. Met een rolluik isoleert u uw woning en maakt u de kamer tegelijk donkerder. De luiken rollen verticaal naar beneden, aan de buitenkant van uw woning. Rolluiken zijn verkrijgbaar in 209 verschillende kleuren, zodat een rolluik altijd aansluit bij de kleur van uw woning. De lak is geen natlak maar een hoogwaardige poedercoating. Deze dikke laklaag blijft langer mooi.
  • Uitvalschermen. Een uitvalscherm is nog beter bestand tegen zware windstoten dan de knikarmschermen.
  • Serre zonwering Gouda. Serrezonwering biedt bescherming tegen de zon als u een schuin raam heeft of een dakraam heeft in uw serre. Zo geniet u van uw overdekte buitenruimte zonder dat de serre enorm warm wordt.
  • Markiezen. Met markiezen krijgt uw huis een bijzondere uitstraling. Ze geven aan oude panden een extra nostalgisch gevoel, terwijl ze bij moderne woningen zorgen voor een exclusieve uitstraling. U heeft keuze uit twee volant types: de klassieke schulp volant of de rechte volant.
  • Screens. Een screen filtert, onafhankelijk van de stand van de zon, tot 98% van de UV-straling. Het mooie van de screendoeken is dat u overdag niet het contact verliest met de buitenwereld.
  • Horeca zonwering Gouda. Heeft u een terras en wilt u een overkapping, zodat uw gasten overdekt zitten? Dan is zonwering de oplossing voor u. Het kan in de zomer erg warm worden op het terras. U loopt dan het risico dat de zon klanten wegjaagt bij uw horeca gelegenheid. Met automatische zonwering Gouda biedt u klanten schaduw op zonnige dagen.


Naast buitenzonwering heeft Paul & Paul terrasoverkappingen op maat, raamdecoratie en horsystemen.

zonwering gouda

Zonwering Gouda bekijken in de showroom

Paul & Paul heeft zich gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en overkappingen. Sinds de oprichting in 2002 zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren alles van kozijnen tot zonwering en overkappingen, zowel voor particulieren als voor aannemers.

We hebben drie showrooms: in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerburg aan den Rijn. Voor zonwering Gouda kunt u bij alle showrooms terecht. Als u langskomt in de showroom, staat er een adviseur klaar die met u in gesprek gaat over uw wensen voor zonwering.

Scroll naar boven